Maison Refan – ÉMOTIONS Eau de parfum Intense 55ml

2,100 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

ÉMOTIONS

Дрвенест, ароматичeн

 Eau de parfum Intense

Унисекс парфем кој ја отсликува бурната и немирна природа и контрасти на нашето време.

Мирис кој ги поврзува фрагментираните спомени и апстрактните идеи, нè предизвикува да ја бараме филозофијата во длабочина, да го споиме познатото со непознатото.

Нежните ноти на чајот матерка и острата сладост на црна рибизла, опкружени со дрвенест ореол, водат до јадрото на смирувачкиот цејлонски чај и суптилниот акорд на љубичицата. Дрвената основа овозможува „удобност“ со зачадени ноти на папирус и бреза.

Мирис кој на свеж и незаборавен начин го рекреира чувството да се биде различен и судирот со реалноста.

Врвот: црна рибизла, матерка

Срце: љубичица, цејлонски црн чај

Основа: бреза, папирус