LAVENDER Билни Сапуни-Step to Nature-Aromatherapy 120gr

150 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

БИЛНИ САПУНИ – STEP TO NATURE – AROMATHERAPY

LAVENDER

97% природни состојки

Обогатени со етерично масло од лаванда и цвет од лаванда.

Подгответе се за релаксирачка ароматерапија!

Нежни, освежувачки и смирувачки сапуни со етерично масло од лаванда, кое е едно од најпопуларните и најшироко дистрибуирани  масла со бројни  својства, идејални за основна нега за секој тип на кожа.

Јак мирис на лаванда и богата и густа  пeна за кожата со мирис на здравје и чистота.

120 g

7 преостанато