Крем за тело со екстракт од Полжав 200ml

447 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

SNAIL PERFECTION

КРЕМ ЗА ТЕЛО со Екстракт од Полжав

Производи, погодни за употреба по сончање!

Ефикасно средство за регенерирање на кожата на телото. Екстракт од полжави ги стимулира клеточните функции, ја потпомага хидрацијата и ги забавува процесите на стареење.

200 мл

8 преостанато