Крем за тело Маслинка 200ml

447 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Olive

КРЕМ ЗА ТЕЛО 200мл

Екстракт од маслиново лисје, колаген, витамин Е. Есенцијална нега на кожата против стареење.

Екстракт од маслиново лист, богат со антиоксиданси, обезбедува заштита од стареење на кожата и ја задржува виталноста на клетките на кожата.

Морски колаген и витамин Е ја обновуваат и измазнуваат кожата и го одложуваат нејзиното доделување.

200 мл

9 преостанато