КРЕМ ЗА РАЦЕ Роза од БГ 75ml

104 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

A Rose from Bulgaria

КРЕМ ЗА РАЦЕ  75ml

Со природна вода од роза. Ја хидрира кожата на рацете и ја штити од воспаленија.

75 ml

8 преостанато