Крем за раце полжав 75ml

196 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Крем за раце полжав 75ml

Ефикасно средство за регенерирање на кожата на рацете. Екстракт од полжави ја потпомага хидрацијата, омекнува и ги забавува процесите на стареење.

75 мл

9 преостанато