Крем за околу очи ”Men Perfection” 50ml

489 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

MEN PERFECTION

Крем за околу очи ”Men Perfection ”50ml

6334

Балансирана формула наменета за зоната околу  очите.

Комбинацијата од LanacitynTMPF и  вода од цвет на ружа формира заштитен систем обезбедувајќи полна заштита  против загадениот воздух , подобрувајќи го сјајот  и тонусот  на кожата.

Сквален   од  маслина и витамин  Е Ја  храни кожата и  и ја обновува еластичноста во зоната околу очите.

50ml

9 преостанато