Дневен крем за лице полжав и роза 50ml

677 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Екстрактот од полжави и органска  вода од Rosa Damascena   ја  обновува кожата и ја штити од штетниот ефект на  зраците UV-A и UV-B.

Комбинацијата од органската вода од Rosa Damascena и екстрактот од полжави ја овлажнува во длабочина кожата и ја регенерира нејзината еластичност.

9 преостанато