Крем за лице и околу очи Youthful perfection

426 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Енергетскиот крем за лице и околу очи  ”YOUTHFUL PERFECTION”  е разработен со активната состојка EARLY BOOST PA , која е природен извор на таурин. Ги смалува знаците на замор и ги редуцира темните подочњаци. Ја тонизира, хидратира и ја буди кожата.

50 ml

9 преостанато