Комплет REFAN GOLD MEN 214 инспириран од JOOP RED/Joop

1,364 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Парфeмни комплети

Комплет REFAN GOLD COLLECTION MEN 214

Инспириран од JOOP RED/Joop

КОМПЛЕТ ВКЛУЧУВА ДВЕ ПРОИЗВОДИ:

1. ПАРФЕМНА ВОДА REFAN GOLD MEN 214 – 100 ml
Сензуална, ориентална арома со свеж почеток на цитрус, шарени акорди, топли дрвени и зачинети ноти.

2. ПАРФИМИРАН ШАМПОН И ГЕЛ ЗА ТУШИРАЊЕ REFAN GOLD MEN 214 – 150 ml
Нежно ја чисти кожата, задржувајќи ја влагата во неа и парфимирајќи ја подолго време.

9 преостанато