Комплет REFAN GOLD MEN 203 инспириран од ZINO DAVIDOFF/Z.DAVIDOFF

1,364 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Парфeмни комплети

Комплет REFAN GOLD COLLECTION MEN 203

Инспириран од ZINO DAVIDOFF/Z.DAVIDOFF

КОМПЛЕТ ВКЛУЧУВА ДВЕ ПРОИЗВОДИ:

1. ПАРФЕМНА ВОДА REFAN GOLD MEN 203 – 100 ml
Сензуална, ориентална арома со свеж почеток на цитрус, шарени акорди, топли дрвени и зачинети ноти.

2. ПАРФИМИРАН ШАМПОН И ГЕЛ ЗА ТУШИРАЊЕ REFAN GOLD MEN 203 – 150 ml
Нежно ја чисти кожата, задржувајќи ја влагата во неа и парфимирајќи ја подолго време.

9 преостанато