Комплет REFAN GOLD COLLECTION MEN 219 Инспириран од 1 MILLION/P.Rabanne

1,364 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Парфeмни комплети

Комплет REFAN GOLD COLLECTION MEN 219

Инспириран од 1 MILLION/P.Rabanne

КОМПЛЕТ ВКЛУЧУВА ДВЕ ПРОИЗВОДИ:

1. ПАРФЕМНА ВОДА REFAN GOLD MEN 219 – 100 ml
Модерен и сензуален мирис, грејпфрут, топли зачини, роза и цимет, кожни и дрвени ноти, пачули, килибар.

2. ПАРФИМИРАН ШАМПОН И ГЕЛ ЗА ТУШИРАЊЕ REFAN GOLD MEN 219 – 150 ml
Нежно ја чисти кожата, задржувајќи ја влагата во неа и парфимирајќи ја подолго време.

9 преостанато