Комплет REFAN GOLD COLLECTION MEN 211 Инспириран од BLACK XS/P.Rabanne

1,364 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Парфeмни комплети

Комплет REFAN GOLD COLLECTION MEN 211

Инспириран од BLACK XS/P.Rabanne

КОМПЛЕТ ВКЛУЧУВА ДВЕ ПРОИЗВОДИ:

1. ПАРФЕМНА ВОДА REFAN GOLD MEN 211 – 100 ml
Елегантна миризлива комбинација на фини цитруси, топли дрвени и балсамични ноти, тутун, мошус.

2. ПАРФИМИРАН ШАМПОН И ГЕЛ ЗА ТУШИРАЊЕ REFAN GOLD MEN 211 – 150 ml
Нежно ја чисти кожата, задржувајќи ја влагата во неа и парфимирајќи ја подолго време.

9 преостанато