Комплет REFAN GOLD 155 инспириран од BE DELICIOUS FRESH/DKNY

1,600 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Парфeмни комплети

Комплет REFAN GOLD COLLECTION WOMEN 155

Инспириран од BE DELICIOUS FRESH/DKNY

КОМПЛЕТOT ВКЛУЧУВА ТРИ ПРОИЗВОДИ:

1. ПАРФЕМНА ВОДА REFAN GOLD за жени тип 155 – 100 ml
Цветен букет од пролетни цвеќиња, роза, јасмин, цвет од јаболка.

2. ПАРФИМИРАН ЛОСИОН ЗА ТЕЛО REFAN GOLD за жени тип 155 – 150 ml
Хидрира, ја омекнува кожата во длабочина и ја парфеми подолго време.

3. ПАРФИМИРАН ГЕЛ ЗА ТУШИРАЊЕ  REFAN GOLD за жени тип 155 – 150 ml
Нежно ја чисти кожата, задржувајќи ја влагата во неа и парфимирајќи ја подолго време.

„За мене е како остварување на сонот да можам да го мирисам омилениот парфем под туш. РЕФАН ми го оствари сонот, затоа што сега можам да земам гел за туширање со мојот омилен мирис, да се грижам за кожата после туширање со лосион за тело со ист мирис и конечно да додадам неколку капки парфем како последен акорд … толку долготрајно што во текот на денот го чувствувам неговото интензивно присуство како втора облека… ”

Николета Лозанова

9 преостанато