Измивен крем за лице Гарденија и роза

235 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Деликатен кон кожата на лицето, измивен крем кој ја чисти длабински, без да ја суши. Масло од шиа ја омекнува и потхранува кожата, а розовата вода ја штити од воспаленија.

75 ml

9 преостанато