Хидратантен течен сапун Passion Fruit 330ml

133 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Passion Fruit

Хидратантен течен сапун 330ml

Ефикасно ја чисти кожата на рацетете без да ги суши и трајно ги парфимира со свеж мирис на страстно овошје.

330 ml

7 преостанато