Хидратантен течен сапун Диња и Кајсија 330ml

133 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

ДИЊА И КАЈСИЈА

Хидратантен течен сапун 330ml

 

Ефективно  ја чисти кожата на рацете без да ги суши и трајно ги парфимира со свеж мирис на диња и кајсија.

 

330ml

9 преостанато