Хидратантен гел за туширање Passion Fruit 250ml

145 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Passion Fruit

Хидратантен гел за туширање 250 ml

Со масло од маслинка и провитамин Б5. Создава неверојатно чувство на свежина и чистота.

Маслото од маслинка и провитамин B5 ја регенерираат кожата и ја хидратираат.

Ги обзема сетилата со мирис на страстно овошје и го претвора туширањето во уникатно искуство.

250 ml

8 преостанато