GREEN LEAVES Билни Сапуни-Step to Nature-Aromatherapy 120gr

150 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

БИЛНИ САПУНИ – STEP TO NATURE – AROMATHERAPY

GREEN LEAVES

97% природни состојки
збогатени со лимоново етерично масло, екстракт од зелен чај и лисја од мента .
Внесете ароматен дел од природата во вашата бања!
Сапун со фасцинантен мирис на зелено лисје. Содржува eкстракт од зелен чај и етерично масло од лимун, користени како активна состојка во козметичките производи со антиоксидантно, антисептичко и освежувачко дејство.
Ливчињата од ментол  ја дополнуваат карактеристичната богата арома и ја даруваат кожата со пријатнo чувство.
120 g

9 преостанато