Гел за миење на лице Youthful perfection

426 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Гелот за миење на лице  „YOUTHFUL PERFECTION“ нежно ги отстранува загадувањата без да ја суши кожата. Полимлечната киселина ги ексфолира и чисти порите во длабочина и го  отстранува себумот. Природниот извор на таурин – EARLY BOOST PA,  ја енергезира и буди кожата.

100 ml

8 преостанато