Гел за миење лице ”Men Perfection” 100ml

489 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

MEN PERFECTION

Гел за миење лице ”Men Perfection” 100ml

Нежно ги отстранува нечистотиите без да ја суши кожата. Полилактичката киселина ги ексфолира и чисти порите во длабочина отстранувајќи го непотребниот себум.

LanacitynTMPF го подобрува сјајот и тонусот на кожата.

 

100 мл

9 преостанато