Филер за лице VITAMIN C

457 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Филери за лице – Рефан

Филер за лице VITAMIN C

Витаминот Ц е познат по својата способност да ја осветли кожата и да го осветли тенот. Ние користиме една од нејзините најстабилни форми – растворливи во масло, што се покажа со висока ефикасност. Филерот за лице содржи маслинов сквалан – природен навлажнувач кој е добро компатибилен со кожата, ја подобрува еластичноста и ја омекнува. Неговата структура е слична на онаа на човечките липиди. Филерот може да се користи самостојно или во комбинација со производите од серијата „VITAMIN C“ – дневен, ноќен крем и серум за лице. За оптимален ефект, користете пред крем.
ДА НЕ СЕ КОРИСТИ ВО ЛЕТНИТЕ МЕСЕЦИ ВРЗ КОЖА КОЈА Е НЕЗАШТИТЕНА СО КРЕМ СО ФАКТОР ЗА ЗАШТИТА ОД СОНЦЕ !
Начин на употреба: Нанесете 2-3 капки на чиста и сува кожа наутро и навечер, избегнувајќи контакт со очи.
10 ml

10 преостанато