Филер за лице SNAIL FILTRATE

457 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Филери за лице – Рефан

Филер за лице SNAIL FILTRATE

Содржи стандардизиран екстракт од полжав со гарантирано француско потекло, кој ги стимулира клеточните функции, помага во регенерацијата на кожата и го забавува процесот на стареење. Го активира дермисот, благодарение на вредните компоненти содржани во него – алантоин, колаген, еластин, гликолна киселина и хијалуронска киселина. Филерото може да се користи самостојно или во комбинација со производите од серијата “SNAIL PERFECTION” – дневен, ноќен крем и серум за лице. За оптимален ефект, користете пред крем.
Начин на употреба: Нанесете 2-3 капки на чиста и сува кожа наутро и навечер, избегнувајќи контакт со очи.
Д
10 ml

8 преостанато