Есенција за Женски Парфеми РЕФАН

100 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Препорачуваме на секои 30 мл парфем да додадете 1 мл есенција, но секако можете и помалку а и повеќе.

Максималните количини кои можете да ги додадете во вашиот парфем се наведени подоле.

Начин на нарачка!

Најпрво одберете го вашиот парфем, а потоа кај есенции одберете го истиот парфем и стиснете на „+“ или „-“ кај количината за да додадете онолку милилитри колку што сакате.

Одбери парфем инспириран од: