Елексир за лице и очи Pure Rose Perfection

500 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

100% природна серија
100% природен производ
Еликсир за лице и околу очи е развиен со првата активна состојка со подигнувачко дејство од таков вид. Beautifeye™ делува на висењето на горниот капак, ги отстранува подуените кесички и темните кругови под очите, ги израмнува фините брчки и ја намалува нивната големина и длабочина. Кожата на лицето и околу очите повторно е рамна и со сјаен младешки изглед.

50 ml

2 преостанато