Ексфолиjант за тело Wild Cherry 240g

387 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Wild Cherry

Шеќерен ексфолиjант за тело 240g

Ексфолиjант за тело Wild Cherry со масло од бадем, кајсија и грозје.

Возбудлива комбинација од природни шеќерни кристали, природни растителни масла и нежна пена со мирис на цвет од дива цреша, ги зграпчува сетилата со опојна арома.

Ги отстранува мртвите клетки, го стимулира дишењето на кожата и помага да се ослободи телото од токсините.

 

240g

9 преостанато