Дневен крем за лице полжав 50ml

447 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Дневен крем за лице полжав кој ја штити кожата од штетното влијание на УВ-А и УВ-В зраците. Екстракт од полжави ги стимулира клеточните функции, го потпомага регенерирањето на кожата и ги забавува процесите на стареење.

9 преостанато