Дневен крем Витамин Ц

427 ден

Антиоксидантен дневен крем за лице кој се бори со стареењето на кожата и ѝ придава светол, и сјаен надворешен изглед. Збогатен со витамин С кој ја стимулира синтезата на колаген, ги закрепнува ткивата и го намалува оксидативниот стрес на кожата, предизвикан од факторите на околната средина.