Дневен флуид за лице Men Perfection 50ml

489 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

MEN PERFECTION

Дневен флуид за лице “Men Perfection” 50m

Погоден за секојдневна заштита на кожата од загадената градска средина и чадот од цигари.

Го подобрува тенот и го чува од трансепидермална  загуба на вода.

Комбинацијата од  LanacitynTMPF и вода од цвет на ружа формираат  заштитен систем, обезбедувајќи  полна заштита против загадениот воздух  и подобрувајќи  го сјајот и тонусот на кожата.

50ml

9 преостанато