Део-ролон Yogurt and Еlderberry 50ml

164 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Јогурт и бозелови бобинки

Део-ролон 50ml

Штити од непријатни мириси во текот на денот.

Екстрактот од бозел и алантоинот ја намалуваат иритацијата и ја обновуваат кожата.

Волшебниот мирис на бобинки го исполнува денот со свежина и чистота.

50ml

 

8 преостанато