Чајно Дрво гел за контрола на воспаленија

427 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Чајно дрво

Гел за контрола на воспаленијата

За масна и проблематична кожа, ги  смирува воспаленијата, со масло од чајно дрво и розов конкрет.

*Етеричното масло од чајно дрво е многу ефикасен природен лек при масна и проблематична кожа, ја заздравува и ја матира масната кожа, го контролира замастувањето.

*Розов конкрет -дејстува антисептично, помага  при заздравувањето на рани, лузни, акни.

50ml

9 преостанато