Билни Сапуни-Step to Nature-Aromatherapy Rose 120гр

150 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

БИЛНИ САПУНИ – STEP TO NATURE – AROMATHERAPY

ROSE

97% природни состојки
Збогатени со органско арганско масло, органско гераниумско  масло и ливчиња од цвет на роза.
Подарете на вашето тело мекост и нега  благодарение на органското арганско масло, познато со своите хидратирачки, регенерирачки и антиоксидантни својства.
Сапунот формира кремаста пена за чистење, постигната преку технологијата на  тројната компресија и остава свежа арома на  роза и гераниум.
Ливчињата од природен розов цвет го дополнуваат пријатното чувство врз кожата.
120 g

9 преостанато