Билен сапун Cotton Blossom & Honey 120гр

150 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Билен сапун Cotton Blossom & Honey

Цвет од памук и мед

Медно-слаткиот мирис на производите од серијата создава чувство на хармонија и радост. Активните состојки деликатно ја хидрираат и омекнуваат кожата и косата.

120 гр