БАЛЗАМ ЗА УСНИ Роза од БГ 5g.

81 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

A Rose from Bulgaria

БАЛЗАМ ЗА УСНИ

За време на сите сезони ги штити усните од пукање и сушење.

Со конкрет од роза, природни масла од јојоба и ши.

Ув филтрите ја заштитуваат кожата при изложување на сонце, а витамините е и а ја спречуваат појавата на брчки.

5 g

5 преостанато