Балзам за после бричење ”Men Perfection” 50ml

413 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

MEN PERFECTION

Балзам за после бричење ”Men Perfection” 50ml

Посебно разработена формула за мажи. Ја смирува раздразнетата и зацрвенета кожа.

Комбинацијата од LanacitynTMPF и вода од цвет од ружа формира заштитен систем обезбедувајќи полна заштита против  загадениот воздух и подобрувајќи го сјајот и тонусот на кожата.

 

9 преостанато