АКЦИЈА Парфеми Limited Blend 2 за 1440 денари

1,440 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Одберете го парфемот, наменет специјално за Вас, со LIMITED BLEND од Рефан – олицетворение на квалитет, луксуз,задоволство и фантазија.
Dark Orchid, Vanilla Tobacco, Italian Neroli, Musk & Citrus, Saffron & Rose, Agarwood & Rose, Vanilla & Rose, Windy Rose, Cypress of Italy, Wood & Spices, Sandy Rose, Leather of Tuscan

Цена на еден парфем е 900 денари. Ова е АКЦИЈА во која за 1400 денари добивате 2 парфеми по ваш избор.

Одбери парфем инспириран од: