АКЦИЈА Измивен крем за лице + дневен крем Гарденија и роза

810 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Акција – крем за лице + крем за миење лице од колекцијата Матични клетки од гарденија и роза

Деликатен кон кожата на лицето, измивен крем кој ја чисти длабински, без да ја суши. Масло од шиа ја омекнува и потхранува кожата, а розовата вода ја штити од воспаленија.

 

50 ml+100мл

7 преостанато