Рефан ГТЦ приземје

Адреса: ГТЦ Скопје
Работно време:
Понеделник-Петок:
09:00-16:00
Сабота:
09:00-15:30

Рефан Веро Џамбо

Адреса: Веро Џамбо Скопје
Работно време:
Понеделник-Петок:
10:00-22:00
Сабота:
10:00-22:00
Недела:
10:00-20:00

Рефан Сити Мол

Адреса: Сити Мол Скопје
Работно време:
Понеделник-Петок:
10:00-22:00
Сабота:
10:00-22:00
Недела:
10:00-20:00

Спроти Скопјанка

Адреса: Спроти Скопјанка на втор кат
Работно време:
Понеделник-Петок:
09:00-16:00

МАГАЦИН НА ГОЛЕМО

ДОПОЛНЕТЕ ГО ПОСТОЕЧКИОТ, ИЛИ ОТВОРЕТЕ НОВ БИЗНИС
Работно време:
Понеделник-Петок:
09:00-16:00

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Со кои картички можам да купувам?

Можете да купувате со било која картичка од било која банка, Visa, MasterCard, Discover, American Express и JCB.

Со МАЕСТРО картичка издадена од домашна банка ќе можете да купувате во зависност од тоа дали банката ја одобрила нејзината Маестро Картичка. Поради отсуството на CVC//CVV безбедносниот код кој се наоѓа на задната страна на картичката, не сите домашни банки ги имаат одобрено.

Пробувам да купам нарачка, но ми се појавува порака “Плаќањето не е успешнo”, што понатаму?

Проверете дали картичката со која го вршите купувањето е важечка платежна картичка.

Проверете дали имате доволно средства на платежната картичка, со цел купувањето да може да се изврши.

Проверете дали сте ги пополниле сите празни полиња при пополнување на податоците за плаќање.

Доколку се наведено сте провериле и понатаму не можете да ја купите посакуваната понуда, проблемот е веројатно од техничка природа од страна на Stripe , па затоа ве замолуваме да не известите на remipandoo@gmail.com.со цел да го решиме проблемот.

Кои податоци за мојата платежна картичка треба да ги дадам?

Потребно е да ги пополните сите празни полиња во прозорецот за плаќање: бројот на картичката (притоа не оставајќи празни места меѓу цифрите), датумот до кога е важечка, контролниот број (CVC/CVV кодот од задната страна на картичката составен од три цифри), име на имателот на платежната картичка и типот на платежната картичка, доколку побара системот.

Vitae amet nostra est leo dignissim justo sodales et ac a conubia bibendum duis ad justo suspendisse a a tellus cubilia vestibulum a dictumst a duis risus.Sociosqu curae consequat nisl litora a eros est consectetur nulla rhoncus a a id felis praesent.Tempus dui integer a cursus id fames parturient.

Контактирајте не!