наливни парфеми

Youthful perfection

Snail series

Пилинг сапун-сунѓер бело вино

65 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Енергичен вино коктел за вашата кожа. Вкусот на белото вино и богатиот крем ви овозможува големо задоволство и релаксација. Соодветно за секојдневна хигиена која одоговора на сите видови на кожа.
75 gr

Повеќе

Блог

Himalayan Goji Berry

ОД вас за нас

Гарденија и роза

ОД вас за вас