наливни парфеми

Youthful perfection

Snail series

Пилинг сапун-сунѓер бело вино

65 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Енергичен вино коктел за вашата кожа. Вкусот на белото вино и богатиот крем ви овозможува големо задоволство и релаксација. Соодветно за секојдневна хигиена која одоговора на сите видови на кожа.
75 gr

Повеќе

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Органска розова Вода 125ml Дамасцена

487 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Водата е дестилирана од свежи цветови на роза, одгледани во еколошко чист регион, покрај селото Трничани – Казанлшко.

Розевите насади и почвите не се третирани со пестициди, вештачки ѓубрива и други синтетички препарати.

Повеќе

Органска розова Вода 125ml Центифолија

487 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Водата е дестилирана од свежи цветови на Rosa Centifolia, одгледани во еколошки чиста област во близина на селото Трничене, Казанлак.

Розовите насади и почви не се третирани со пестициди, вештачки ѓубрива и други синтетички препарати.

Повеќе

Розова Вода 250ml од Бугарија

337 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Бугарска природна розова вода добиена преку дестилирање на цветовите на Роза Дамасцена.

Маслото од маслинка и екстракт од сапунски орев хидрат, освежуваат и омекнуваат.

Повеќе

Блог

Himalayan Goji Berry

ОД вас за нас

Гарденија и роза

ОД вас за вас